OpenOffice no es menys productiu que Microsoft Office

En un estudi sobre l’economía del codi obert encarregat per la Unió Europea a l’institut de investigació UNU-Merit de la Universitat de Maastrich (Holanda), un dels aspectes al que s’ha mirat en deteniment és la qualitat de producció de software de codi obert, anomenat Open Source Software.

Despŕes de realitzar les investigacions pertinyents diuen que: “Les suites Office són ampliament utilitzades y son una bona mostra representativa per a comparar aspectes com l’esforç i el temps que s’utilitza en les rutines de treball diaries”. “Els retrassos en l’execució de les tasques hauríen de tenir un impacte major que el cost en la gestió d’una organitzció. En canvi, els nostres resultats demostren que no hi ha retràs o temps perdut en el treball quotidià unit a l’ús de OpenOffice”, afegeixen.

A més, el informe ha recordat la necessitat de valorar les aplicacions gratuïtes i de codi obert, ja que “Els empleats podríen percebre que el seu lloc de treball es menys apreciat quant utilitzen productes de codi obert barats o gratuïts”.

Aquestes conclusions són una mostra més de la necessitat de implicar més enllà dels costos a las organitzacions que es plantejen migrar de sistemes propietaris a entorns de Codi Obert.

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: