El software actual no està a l’altura del hardware

L’Arquitecte Cap per a programari de sistemes de pròxima generació de IBM ha assenyalat que la programació d’aplicacions va molt per darrere de la capacitat del maquinari actual, especialment en el cas de les supercomputadores.

En la seva editorial en Information Week, Catherine Crawford diu que encara que la llei de Moore encara no ha arribat a el seu límit a nivell de maquinari, el rendiment del programari actual sembla haver tocat sostre.

Va dir que amb tal potència de procés accessible avui dia, qualsevol podria aprofitar-la per a solucionar molts més problemes que abans. No obstant això, no hi ha desenvolupaments programari que aprofitin tota la capacitat d’aquests processadors, nuclis i fils d’execució – comunament coneguts com threads.

Va dir que l’enginyeria d’aquest tipus d’aplicacions hauria de centrar-se a fer que el marc de treball funcionés a plena potència, i no que solament s’encarregar-se de poder fer que les aplicacions correguessin normalment.

Crawford va dir que si un torna a una manera de treball més senzill i simple, el programari podria donar abast als avanços assolits en el silici. Això faria que els TERAFLOPS que s’assoleixen en els PCs actuals fossin molt més que un simple rècord tècnic, i que fossin útils de debò.

Notícia original aquí.

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: