Sun s’uneix a la FSF

La notícia d’Ars Technica revela clarament l’evolució que ha experimentat aquesta empresa, que ha passat de desqualificar les llicències GPL a fer ús d’elles para Java. I no només això: ara ja formen part de la FSF (Free Software Fundation).

L’organització liderada pel polèmic Richard M. Stallman defensa la lliure “distribució, còpia, enteniment i modificació de programes de computadores”, i entre altres coses és el principal suport del projecte GNU i de les seves llicències GPL en diferents versions.

I Sun acaba d’unir-se a aquest organisme en qualitat de ‘patró’, el que significa que Sun pugues ajudar financerament a la FSF i en canvi d’això obté serveis de consultoria sobre les llicències lliures.

No és l’única de les grans que s’ha afiliat al ‘patró’ de la FSF, ja que entre unes altres destaquen les presències de Google, Nokia, IBM, Cisco o Intel.

Sens dubte, aquest últim pas representa la migració que Sun ha anat realitzant cap a alternatives molt més obertes de programari. Una bona notícia que confirma la posició d’aquesta empresa en el mercat.

Noticia original aquí.

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: