Problema amb netatalk i Debian lenny

Fa uns díes vaig tenir un problema quan vaig fer un dist-upgrade a sa Debian Lenny del meu pc. Tot pareixia anar be fins que va arribar aquest paquetet netatalk (aquest és una implementació lliure del protocol Appletalk)

Primer de tot vaig pensar deixar pasar es temps fins que arribes una actualització, ja que no l’emplei per res a n’es netatalk.

Fa 2 díes va arribar una actualització d’aquest paquet però alhora d’actualitzar-se hem va dir que el paquet s’havia d’arreglar manualment perque estava molt “fotut”.

Bé, idò avui m’hi he posat i he borrat manualment tot lo que m’ha dit es “whereis netatalk” i després he fet un “dpkg –configure -a” i s’ha instalat correctament pero hem donava un nou error, però ara no era de empaquetatje sino que no arrancava es daemon!

Mirant per un foro d’ubuntu (no tens sa direcció ara mateix) he trobat una solució que ha anat bé. L’error era que posava quan anava a arrancar es dimoni: “Hostname: unknown host” i sa solució ha estat editar es /etc/init.d/netatalk i canviar sa línea 31 (a sa Debian Lenny) que posava “ATALK_NAME=`/bin/hostname –short`” per aquesta “ATALK_NAME=`/bin/hostname`” (fora es –short) i fer un /etc/init.d/netatalk restart.

Tot s’ha solucionat! 🙂

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: