?buntu i el soport de llarg termini

He de reconéixer que cada vegada més quasi totes les distribucions de GNU/Linux que surten al mercat estàn més depurades, més acabades… Fa bastant de temps que venc utilitzant ?buntu, actualment Gnome des de sa Hardy i he de dir que va molt be, no he tingut cap tipus de problema greu. Bé, no me detecta sa webcam però per lo que l’emplearia 🙂

He llegit a molts de llocs que la gent es queixa molt de sa nova 8.04, sobretot perque es queda congelada ò no li agrada es tema gràfic ò no li arranquen les X…

Una cosa si que he trobat (gràcies a l’apt-listbugs) és que s’actualitzen paquets a través del repositori hardy-updates que tenen bastants d’errors (Bug’s) greus i que no se com els poden dir actualitzacions, quan realment tenen més errors que els que ja tenc instalats.

Bé, tot això ve a cuento perquè no se si es fa necessari fer propaganda a les LTS (Long Time Suport) de Canonical de que son molt segures, fora errors, i no se que més.

A l’anterior LTS (6.06) des d’el primer moment que la vaig provar ja vaig veure que li faltava bastant per a ser una versió estable i no va se fins la 6.06.1 que la cosa va millorar <molt>.

Les versions LTS de ?buntu no són res més que versions normals que tenen un soport de 3 anys en cas de la Desktop Edition o 5 anys en el cas de la Server Edition. Però realment s’ha currat més el tema de seguretat, estabilitat i fiabilitat? Vosaltres canviarieu una Debian Stable per una Ubuntu 8.04 Server Edition per a posar a un servidor?

Si tan sols es que tens més temps de soport jo m’estim més anar actualitzant a cada versió que no quedar-me estancat a la “suposada estabilitat” que gaudeix una LTS.

Vosaltres que opinau??

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

2 Responses to ?buntu i el soport de llarg termini

  1. Vicenç Juan says:

    Mira quien habla el que solo usa Kubuntus…. 😛

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: