Primera beta del KDE 4.2

A l’espera que surti la versió final d’aquest magnífic entorn d’escriptori el 29 de Gener, es poden veure ja les importants millores de Plasma i Kwin, i en l’àrea el treball de KDE:

KDE 4.2 beta 1

KDE 4.2 beta 1

  • Nous efectes d’escriptori s’han afegit, com el llum màgic, Minimitzar, Galleda i Esfera d’escriptori. Tots els efectes han estat polits i ara son més naturals a causa de la utilització dinàmica del moviment. La interfície d’usuari per a l’elecció dels efectes ha estat revisada per a facilitar la selecció de les més utilitzades.
  • Els elements centrals de l’experiència d’escriptori han estat millorats per a donar una coherent i útil experiència. Aquestes inclouen agrupar en fila, i disseny en la barra de tasques, ocultar icona en la safata del sistema, notificacions i seguiment de treball de Plasma, la possibilitat de tenir icones en l’escriptori de nou mitjançant l’ús d’una carpeta.
  • Nous Plasma applets: inclouen applets per a deixar missatges en una pantalla bloquejada, vista prèvia d’escriptori i serveis públics com el pastebin, calendari, temporitzador i selector de caràcters especials. prèvia d’arxius,
  • Suport Multi-pantalla: S’ha millorat la compatibilitat a través de la biblioteca Kephal, pel qual es fixen molts errors a l’executar KDE en més d’un monitor.

Més informació a l’anunci oficial.

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: