Edicions en desenvolupament de Firefox a l’Ubuntu

Sovint estic cercant com tenir alguns programes (no tots) en desenvolupament i provar-los per veure con evoluacionen  i si trob qualque error enviar un reportbug i coses d’aquestes. Fins fa uns anys s’havia d’anar a cercar es tarball a sa web oficial i compilar-lo però darrerament hi ha molts de projectes d’empaquetament, tant en format deb com en rpm que permeten instalar fàcilment diverses versions de programes més comuns i habituals per provar-los. S’ha de dir que aquests paquets no tenen suport oficial.

Un exemple es el Mozilla Firefox que es fàcilment instalable gràcies al PPA del projecte Launchpad de Cannonical, l’empresa que patrocina Ubuntu. O a projectes similars d’altres distros com BuildService d’openSUSE.

En aquest mini-repositori hi ha les tres versions actuals, l’estable 3.5, la pròxima la 3.6 (que avui ha sortit la segona beta) i la que està en super desenvolupament, la 3.7. Està disponible tant per les versions d’Ubuntu Hardy fins a l’actual Karmic.

Amb la finalitat de no reinventar la roda, si segiu les instruccions d’aquest article de genbeta no tindreu problemes ja que està ben explicat. I llestos, ja podeu gaudir les darreres versions del navegador web lliure més estès.

Firefox 3.7 alpha

Anuncis

Quant a vtomasr5
Linuxero

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: